14 jul 2013, 21:41

Болка от раздялата 

  Poesía » De amor
411 0 4

Любовта по тебе ме гори.

Нямам сили аз да те забравя.

Болката душата ми мори.

Времето развръзката забавя.

 

Ти си имаш вече свой живот.

Знам, че трудно е за мен да мислиш.

Трябва да съм пълен идиот

да очаквам пак да се размислиш.

 

Позволи ми - чуй ме! - днес поне

мислено при тебе да пристигна.

Да разпрегна белите коне -

с тях в покоите ти да надникна.

 

Помня го рождения ти ден -

няма скоро аз да го забравя.

Той утеха днеска е за мен,

щом честитка мога да направя.

 

Нека трепне твоето сърце.

В тебе траен спомен да остане.

Да погаля твоето лице...

Болката във мене да престане.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??