Страдание и болка си,
рана и сълзи,
но желан, очакван
и търсен си оставаш ти!
Страданието ще превъзмогна,
болката ще отшуми,
раната зараства по-бързо,
промита от чистите сълзи.
Ще те търся във стиха си,
във всяко слово, рима и куплет.
Ще те изплача с вик и стон,
и ще те зова безмълвно с думи.
© Ин Вел Todos los derechos reservados