Oct 29, 2008, 6:04 PM

Болка си... 

  Poetry » Love
632 0 5

    

 

Страдание и болка си,

рана и сълзи,

но желан, очакван

и търсен си оставаш ти!

 

Страданието ще превъзмогна,

болката ще отшуми,

раната зараства по-бързо,

промита от чистите сълзи.

 

Ще те търся във стиха си,

във всяко слово, рима и куплет.

Ще те изплача с вик и стон,

и ще те зова безмълвно с думи.

© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??