5 nov 2009, 14:42

Болка за двама 

  Poesía » Otra
485 0 0

Твойта болка е и моя,
хванати сме в неин плен.
Задушава и изгаря
страстите ни нощ и ден.

Гостенка е нежелана,
но не знам за нея лек.
Мога само да остана,
да горя докрая с теб.

20.10.2008

© Галин Вайов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??