Nov 5, 2009, 2:42 PM

Болка за двама 

  Poetry » Other
488 0 0

Твойта болка е и моя,
хванати сме в неин плен.
Задушава и изгаря
страстите ни нощ и ден.

Гостенка е нежелана,
но не знам за нея лек.
Мога само да остана,
да горя докрая с теб.

20.10.2008

© Галин Вайов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??