12 jul 2009, 13:45

Болката му да преминава първо през мен 

  Poesía
497 0 2

Обичта ми е отдаденост от доброта.

Подарява чистота и свобода.

Удоволствие доставям на обичания ми човек,

сам да си занеса в сърцето удоволствие

и по-силно да се наслаждаваш на емоциите.

Болката на обичания ми човек

да преминава първо през мен.

За да съм спокоен, че сърцето ми

няма да бие безмилостно и да чувам звука му,

когато не ми дава нищо хубаво

страданието му.

До търпимост да идва болката му,

за да има сила и надежда за живот,

какъвто на човека му е даденост да го изживява.

Безсънието му от страх и тревога

да е за мен.

Ще приема допустимото, ако в безопасност е той.

Да ме боли, да съм жив

и щастлив от обичта ми,

с вълшебство да мечтае -

романтичността незабравима.

 

 

                                                                                                              Г.Ф.Т.

 

 

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??