Обичта ми е отдаденост от доброта.
Подарява чистота и свобода.
Удоволствие доставям на обичания ми човек,
сам да си занеса в сърцето удоволствие
и по-силно да се наслаждаваш на емоциите.
Болката на обичания ми човек
да преминава първо през мен.
За да съм спокоен, че сърцето ми
няма да бие безмилостно и да чувам звука му,
когато не ми дава нищо хубаво
страданието му.
До търпимост да идва болката му,
за да има сила и надежда за живот,
какъвто на човека му е даденост да го изживява.
Безсънието му от страх и тревога
да е за мен.
Ще приема допустимото, ако в безопасност е той.
Да ме боли, да съм жив
и щастлив от обичта ми,
с вълшебство да мечтае -
романтичността незабравима.
Г.Ф.Т.
© Георги Табаков Всички права запазени