21 feb 2008, 21:27

Болката на времето 

  Poesía » Versos blancos
568 0 1

Ужасна мисъл

тегне в съзнанието -

смазваща същността ми

с болката на времето.

 

А тя е родена в

моята черупка,

която мразя -

гнездо на идеи непостижими.

 

Ужасна мисъл

пронизва сърцето младо.

А сълзите с капки кръв

ще удавят болката дълбока!

 

© Николай Пеняшки-Плашков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??