Ужасна мисъл
тегне в съзнанието -
смазваща същността ми
с болката на времето.
А тя е родена в
моята черупка,
която мразя -
гнездо на идеи непостижими.
Ужасна мисъл
пронизва сърцето младо.
А сълзите с капки кръв
ще удавят болката дълбока!
© Николай Пеняшки-Плашков Все права защищены
с обич, Николай.