Рано. Сутрин. Мижав поглед и кафе.
Вода. Цигара. Кратък път и пак кафе.
Хора. Странни. Дълъг път, но без кафе.
Сграда. Голяма. Бяла.
Не е лудница.
Коридор. Неприятен аромат.
Бяло. Зелено. Зелено и бяло.
Униформа. Престилка.
Санитарка. Сестра. Доктор...
7:30. Намръщени лица.
Време. Много време.
Чакане... чакане... чакане...
Секунди. Часове.
Тракане. Шумулене.
10:30. Нервна съм. Не само аз!
Минути. Часове.
Разходка. Отново кафе.
Ръка. Дете. Писък... и рев!
Количка. Сълза.
Страх? Не знам.
Хора. Много хора. Много чакащи хора!
12:45. Стрес. Ярост. Пак не знам!
И пак кафе!
На крак. Часове. Писна ми!
Не само на мен.
13:55. И операция!
Чакане... чакане... чакане...
Кафе и чакане!
14:30. И край!
След дългото чакане...
Мразя болниците!
© Бездарна Todos los derechos reservados