Бона е певица
първа убавица.
На кметицата у село,
станала кумица.
Бона взе, че стана
чужденка. Бона сера
италианка е сега.
И се черви и се гласи,
Наша Бона от балкана
гражданка сега.
Бона, Бона,
не забравяй,
че от село си дошла!
© Димитър Павлов Todos los derechos reservados