27 jun 2007, 14:24

Борба 

  Poesía
629 0 0
Бори се за победа,
защото Господ гледа
и не се съмнявай, че ще оцени
това, че ти се промени.
Дните си в по-добри успя да превърнеш,
даде ти право това целия свят да прегърнеш.

© Мая Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??