Jun 27, 2007, 2:24 PM

Борба 

  Poetry
593 0 0
Бори се за победа,
защото Господ гледа
и не се съмнявай, че ще оцени
това, че ти се промени.
Дните си в по-добри успя да превърнеш,
даде ти право това целия свят да прегърнеш.

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??