27 июн. 2007 г., 14:24

Борба 

  Поэзия
630 0 0
Бори се за победа,
защото Господ гледа
и не се съмнявай, че ще оцени
това, че ти се промени.
Дните си в по-добри успя да превърнеш,
даде ти право това целия свят да прегърнеш.

© Мая Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??