28 abr 2016, 20:37

Борба 

  Poesía
344 0 2

Понякога и аз допускам грешки –

повярвай ми, дори да кажа друго

и ме боли щом някой с забележки

ме гледа нагло и държи се грубо.

Тогава плача и треперя слаба,

очаквам даже и света да свърши,

а някой дебне го като награда

и иска силите ми да прекърши.

Когато аз допусна грешка,

не чакам друг сълзите да изтрие,

готова съм и чакам със насмешка

отново ножът във гърба ми да забие.

Но после се изправям и оглеждам,

проправям малък път сред висините

изтривам си сълзите и с надежда

потеглям смело – към звездите!

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??