Борбата със Луната
е безсмислена…
На Бог е тя творение
и няма как
да се избегне
светлината й…
Не ще избяга
никой от мощта й…
Дори крила да има -
няма да се скрие…
Тя иска жертви…
… зрелище…
трепереща любов
под златните лъчи
на лудостта й…
Тя иска да погледа
влюбени телата
как се любят…
Тогава тя е пълна
и достига цялост…
И хиляди са жертви
на войната й…
Борбата със Луната е безумие…
Ела…
и нека тази нощ
достигнем пълнолуние…
29.03.2008
© Ем Todos los derechos reservados