Mar 30, 2008, 8:38 PM

Борбата със Луната е безумие 

  Poetry » Love
671 0 13

Борбата със Луната

е безсмислена…

На Бог е тя творение

и няма как

да се избегне

светлината й…

Не ще избяга

никой от мощта й…

Дори крила да има -

няма да се скрие…

Тя иска жертви…

… зрелище…

трепереща любов

под златните лъчи

на лудостта й…

Тя иска да погледа

влюбени телата

как се любят…

Тогава тя е пълна

и достига цялост…

И хиляди са жертви

на войната й…

Борбата със Луната е безумие…

Ела…

и нека тази нощ

достигнем пълнолуние…

 

29.03.2008

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??