23 abr 2007, 8:00

Бордо  

  Poesía
678 0 6

Obra no adecuada para menores de 18 años

 

Бордо


Ела до мен

в чаршафи от сатен,

с бельо в бордо

те чакам в твоето легло.

Не се бави,

без игри -

цялата в бордо,

повярвай ми, е за добро.

Не ме лъжи,

очи,

сълзи,

бордо сатен,

бъди до мен!

Любов,

искра,

жена,

списание „ Бурда".

Ела, това е тя -

обичта

в мен

озарява твоя ден...

Как ли?

С чаршафи от сатен

Искрен,

честен

мъж

стой пред мен

докосва чаршафите,

извезани в цвят червен.

Докосва ме и мен,

прошепва ми:

„Какъв сутиен"!

А аз горещо,

трепетно

и нежно

каня го до мен

шептя му:

„Искам те в мен"

Сатен,

цвят бордо,

любов в бордо

на твоето легло

и най-важното

бордо сатен,

феерично

стилащ се по мен!

© Мими Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??