Ще се родя на дъното на океана,
в сълзите на оставени деца,
в места на непрогледен мрак,
в ума на някой вярващ.
А после ще се боря до умиране,
до пресушаване на злото в утробите,
ще се опълча, ако трябва на законите,
ще се разлея по съдбите като дъжд.
И само лекичко понякога, в аптеките,
ще ми е позволено да помръкна,
да бъда уязвима, леко болна,
но бореща се вечно за любов.© Обичаща Todos los derechos reservados