14.08.2007 г., 9:42 ч.

Бореща се за любов 

  Поезия
674 0 6
 

Ще се родя на дъното на океана,

в сълзите на оставени деца,

в места на непрогледен мрак,

в ума на някой вярващ.

А после ще се боря до умиране,

до пресушаване на злото в утробите,

ще се опълча, ако трябва на законите,

ще се разлея по съдбите като дъжд.

И само лекичко понякога, в аптеките,

ще ми е позволено да помръкна,

да бъда уязвима, леко болна,

но бореща се вечно за любов.

© Обичаща Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??