Бори се срещу мен, бори се,
но вярата ми в живота не ще поробиш.
Не ще ме убедиш, че надежда няма
и че нищо не е важно.
Бори се, наранявай ме с думите си,
но знай- духа ми не ще пречупиш,
живота ми не ще контролираш,
успехите ми не ще напътстваш.
Бори се, но знай -
сам срещу себе си се бориш,
защото аз не съм твоят враг,
а ти си. Ти не вярваш сам на себе си,
защото си забравил що е туй вяра.
Надявам се обаче да ми повярваш, като ти казвам:
„Бори се за вярата си, вярвай!
Това за мен е смисълът на живота.”
© Елизабет Todos los derechos reservados