29.08.2012 г., 11:28 ч.

Бори се 

  Поезия » Друга
466 0 0

Бори се срещу мен, бори се,

но вярата ми в живота не ще поробиш.

Не ще ме убедиш, че надежда няма

и че нищо не е важно.

 

Бори се, наранявай ме с думите си,

но знай- духа ми не ще пречупиш,

живота ми не ще контролираш,

успехите ми не ще напътстваш.

 

Бори се, но знай -

сам срещу себе си се бориш,

защото аз не съм твоят враг,

а ти си. Ти не вярваш сам на себе си,

защото си забравил що е туй вяра.

 

Надявам се обаче да ми повярваш, като ти казвам:

„Бори се за вярата си, вярвай!

Това за мен е смисълът на живота.”

© Елизабет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??