22 ago 2014, 23:36

Бори се 

  Poesía » Filosófica
387 0 2

Когато само съществуваш

и сърцето ти е хванато в капан,

душата ти се мъчи да изплува

до светъл, тих, спокоен пристан.

 

Тогава мечтаеш за мир и спокойствие,

за светли простори и слънчеви дни,

но битът от живота веднага оспорва,

че имаш право на щастие ти.

 

Бори се за твоята светла пътека,

бори се да бъдеш достоен човек,

бори се светът да е твоя надежда,

бори се за всички във идния век.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??