Бори се до края!
Ти не искаш да живееш,
щом от теб далеч е той,
но кажи ми как ще посмееш
на своя живот да сложиш край?
Най-лесно е да умреш,
затова бори се до края!
Колкото и ядове да береш,
рано е да ходиш в рая.
Колкото можеш бори се,
със зъби и нокти дори!
На трудността усмихни се,
вместо да плачеш до зори.
Духом никога не падай!
Върви с надигната глава!
От пречките не бягай,
а им се опълчи сега!
Ний никога не ще те оставим
в нощта да плачеш сама!
Никога не ще те забравим,
приятели сме ти затова!
Бъди силна, ние сме до теб!
Бъди смела и върви напред!
Знай, че обичаме те ние,
нека това ти дава сила!
© Ивелина Йорданова Todos los derechos reservados