28 февр. 2007 г., 23:03

Бори се до края 

  Поэзия
810 0 1


Бори се до края!


Ти не искаш да живееш,

щом от теб далеч е той,

но кажи ми как ще посмееш

на своя живот да сложиш край?

 

Най-лесно е да умреш,

затова бори се до края!

Колкото и ядове да береш,

рано е да ходиш в рая.

 

Колкото можеш бори се,

със зъби и нокти дори!

На трудността усмихни се,

вместо да плачеш до зори.

 

Духом никога не падай!

Върви с надигната глава!

От пречките не бягай,

а им се опълчи сега!

 

Ний никога не ще те оставим

в нощта да плачеш сама!

Никога не ще те забравим,

приятели сме ти затова!

 

Бъди силна, ние сме до теб!

Бъди смела и върви напред!

Знай, че обичаме те ние,

нека това ти дава сила!

© Ивелина Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??