21 dic 2011, 1:22

Брат 

  Poesía » Otra
623 0 1

На Ибо

 

Дали бе Господ или бе Аллах,

това така и не разбрах,

но вплете моята със твоята съдба,

животът ми със твоя се събра.

 

Във теб добър човек видях

и някак неусетно осъзнах,

че преобърна целия ми свят,

превърна се във роден брат.

 

Най-силната си болка ти ми сподели,

обичам те и винаги помни,

че аз ще бъда винаги до тебе

във радост или в тежко бреме.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??