На Ибо
Дали бе Господ или бе Аллах,
това така и не разбрах,
но вплете моята със твоята съдба,
животът ми със твоя се събра.
Във теб добър човек видях
и някак неусетно осъзнах,
че преобърна целия ми свят,
превърна се във роден брат.
Най-силната си болка ти ми сподели,
обичам те и винаги помни,
че аз ще бъда винаги до тебе
във радост или в тежко бреме.
© Иванка Морарова All rights reserved.