19 feb 2014, 21:02

Братче 

  Poesía
724 0 0

                                            Братче

 

                                   Ах, ти мъничко момченце,

                                   мое палаво братленце,

                                   синеоко, чипоносо,

                                   как се радваш, че си босо!

 

                                   Дано баба да не чуе!

                                   Кака ще си го обуе,

                                   с две ръце ще си го гушне

                                   и на люлка ще го люшне.

 

                                   Там под кичестите клони

                                   нека вятърът ни гони!

 

 

                                                      Донка Колева

© Донка Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??