15 ago 2016, 1:37

Бременна с огън 

  Poesía » Otra
325 1 8

 

Тя не може да търпи конкуренти,
тя е само тихо мечтание
и се влюбих във нея, но тайничко,
жестока и тъжносияйна.
Няма как да целунеш безсмисленост,
но да ме пуснеше - щях да я гушна,
да й кажа, че всичко е песен, и
да вярва, силно да вярва...
Жената е странна вселена,
прикапала в огледало.
Как искам да шепна на времето,
че душата й не е измама...

© Йоана Todos los derechos reservados

07.05.16

 

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??