11 oct 2011, 15:12

Буден в съня 

  Poesía » De amor
439 0 2

Коя чаках буден по цели нощи,

повтаряйки тези думи на глас:

„За теб последно мислех снощи

и вече няма нищо между нас.”

 

Взимах лекарства за спокоен сън

и все пак заспивах много трудно,

отварях очите си при всеки звън

и исках в съня сърцето да е будно.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??