31 oct 2023, 13:49

Будители, поклон ! 

  Poesía » Civil
154 1 0

Хилядолетен род, език свещен 

и свобода платена с кръв.

От век на век  по-устремен

е българският силен дух.

 

На тебе  даскале с любов

поклон, че пазиш светлината!

На вас герои с лъвски знак

благодарим за свободата!

 

Да пазим всичко свято що

платено с кръв е от предците!

Да бъде българският род

достоен, горд, свободен, силен!

© Соня Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??