27 dic 2022, 9:54

Букетите на любовта 

  Poesía » De amor
475 4 6

Дали букет от нежност ще ти дам,

а ти на мен цветя по зимно време

или сами по елховия плам

целувките ни любовта ще вземе!

 

Не знам, но всеки приказен букет,

букет на любовта наричам с тебе,

той не увяхва и за луд късмет

ни стопля толкова години вече.

 

Букети са това на вечността

и на хармонията домовита.

И думите долитат с красота.

Две птици сме, дето гнездо си свиват,

 

и все под покрива на своя дом

живеят, накъдето да пътуват.

Готова съм цветя да хвърлям, щом

съзра, че нейде обич съществува!

 

Аделина КОЛЕВА

© Аделина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??