31 dic 2009, 13:13

Букетът 

  Poesía » De amor
501 0 1

Букетът от

спомените ми за теб

с добротата ти

е изненадата ми цветна

и вълшебството е в очите ми.

Подарявай ми го,

когато ми е нужно

да дишам чистота

и да си мисля за надеждата, че любовта

топли обичта.

Впечатлявай ме, насълзявай ме!

Да настръхвам от човечност и

да се възхищавам на гледката

пред мен - букетът

с добротата ти

от спомените ми с теб,

незабравими в мислите ми.

 

 

                                                                                                   Г.Ф.Т


 

© Георги Табаков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • много мили думи,толкова много надежда и едновременно тъга........
Propuestas
: ??:??