19 nov 2016, 15:16

Букви 

  Poesía » De amor
468 0 0

След погребение се ходи на църква.
Ти никога не ме заведе да оплача
нашето някога буква по буква, а 
с бъдещо никога трудно се крачи.

 

Ноември е. Пулсирам във съзвездия
и може би съм луда, както казваше...
Докосвам с пръсти кръвожадни белези
от устни проклети...Преглъщам и давя се...

 

Горчиш и сладък си, като кафе без захар,
отрова си и ще те пия на големи глътки.
Че в мене е църквата, май че забрави –
излиза ли дори безбожникът се кръсти.

© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??