Буле, напинай с мен към луната
Неотложното е вече факт,
край на обидите, караници, роматика и други бози...
Най важното!... край на половия акт! - язък за не многото весели дни.
С мъка се моля, викам, рева, крещя -
що на тази (пародия на) връзка край слага тя.
- "Вината е моя" - смъмри ме тя,
Буллшит, - викам - аз с теб към луната щях да летя!
Ден редовен, ден дъждовен,
тук там слънце напина в нощта,
к'во стана с таа пуста дъга - чудя се я,
... и най вече що до луната щях да летя!
© Зе Чорро Илл Todos los derechos reservados
Ми напиняй, може и стих да излезе
Все пак добре дошъл
"Вината е моя" - смъмри ме тя,
Буллшит, - викам - аз с теб към луната щях да летя! А т'ва страшно ме радва