4 mar 2018, 22:50

Булка търся! 

  Poesía » De humor, Verso acróstico
773 0 5

Булка търся си сега,
Умна да е – не държа.
Луднал съм от тоз мерак,
Как да я намеря, как?
А съм снажен и напет,

Тълкувател и поет!
Ъгловат съм, но е важно
Ръбовете да заглажда
С нежна моминска ръчица
Яка фейсбук хубавица!

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??