4.03.2018 г., 22:50 ч.

Булка търся! 

  Поезия » Хумористична, Акростихове
752 0 5

Булка търся си сега,
Умна да е – не държа.
Луднал съм от тоз мерак,
Как да я намеря, как?
А съм снажен и напет,

Тълкувател и поет!
Ъгловат съм, но е важно
Ръбовете да заглажда
С нежна моминска ръчица
Яка фейсбук хубавица!

© Христина Мачикян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??