24 ene 2018, 15:00

Буря 

  Poesía » Otra
613 5 7

Пускам я в себе си

Позволявам ѝ

Да потроши всичко в мен

С отворени обятия

Да изрови, изтръгне, изкорени

Да отнесе всичко

Което годините са ми отнели

В лудия вихър

Да завърти отломките

Да ги изсипе обратно в сърцето ми

Преди да си тръгне с намигване

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??