Jan 24, 2018, 3:00 PM

Буря 

  Poetry » Other
606 5 7

Пускам я в себе си

Позволявам ѝ

Да потроши всичко в мен

С отворени обятия

Да изрови, изтръгне, изкорени

Да отнесе всичко

Което годините са ми отнели

В лудия вихър

Да завърти отломките

Да ги изсипе обратно в сърцето ми

Преди да си тръгне с намигване

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??