Буря
Изсипва се небето и трещи...
Светкавици прорязват сгъстеното пространство,
а мълнии кръстосват огнени кълбета...
Сърцето на земята се е свило в спазъм.
И тътенът вилнее, докато стане ехо
в огромните очи на тишината...
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados