9 jul 2013, 13:19  

Буря 

  Poesía » Otra
571 0 9

За мъничко, страннице, нека,

нека забравим света.

Нощта е безмилостно кратка 

слушай ти само дъжда

 

как вечно трепти по паважа!

Тлее насреща градът,

но нека са слепи очите 

нека ни шепне дъждът

 

за всичките бягства неслучени,

всички изгубени дни...

Нощта е забрава. Разсъмване

пак ще посрещнем сами.

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??