11 abr 2007, 18:01

Бягам 

  Poesía
595 0 0
Бягам от теб с всичка сила,
от мисълта, че те обичам, се крия.
Бягам от усмивката ти мила, любовта се опитвам да прикрия.

Бягам от теб,  но сърцето назад ме връща.
От съдбата се опитвам да избягам,
а това животът ми в ад превръща.

© Ива Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??