11 апр. 2007 г., 18:01

Бягам 

  Поэзия
596 0 0
Бягам от теб с всичка сила,
от мисълта, че те обичам, се крия.
Бягам от усмивката ти мила, любовта се опитвам да прикрия.

Бягам от теб,  но сърцето назад ме връща.
От съдбата се опитвам да избягам,
а това животът ми в ад превръща.

© Ива Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??