11.04.2007 г., 18:01 ч.

Бягам 

  Поезия
597 0 0
Бягам от теб с всичка сила,
от мисълта, че те обичам, се крия.
Бягам от усмивката ти мила, любовта се опитвам да прикрия.

Бягам от теб,  но сърцето назад ме връща.
От съдбата се опитвам да избягам,
а това животът ми в ад превръща.

© Ива Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??