30 dic 2011, 19:50

Бях 

  Poesía » De amor
573 0 2

Бях мила и добричка.

Бях и зла покостничка.

Бях любяща и целуваща.

Бях и мразеща и негодуваща.

Бях весела и шумна.

Бях и тиха и бездушна.

Бях елегантна и красива.

Бях и скромна, но и сива.

Бях изслушваща приятелка.

Бях и безкомпромисна ревнивка.

Бях първа спътница.

Бях и наивна любовница.

Бях обичала шеметно.

Бях и плакала неукротимо.

Бях недостижима и нереална.

Бях и молеща се, изтерзана.

Каква ли не бях, вече не знам,

каква ли мога още да съм.

Като се замисля, се изтерзавам.

Кажи ми, не ме мъчи... и ще бъда...

© Там Където Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??