29 sept 2007, 12:43

Бях толкова красива... 

  Poesía
845 0 8
Бях толкова красива -
ела на камък във небето синьо.
Росата гали клоните ми диви.
О, ангел прелестен, вдигни ме...

© Светла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??