29 сент. 2007 г., 12:43

Бях толкова красива... 

  Поэзия
833 0 8
Бях толкова красива -
ела на камък във небето синьо.
Росата гали клоните ми диви.
О, ангел прелестен, вдигни ме...

© Светла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??