24 jul 2012, 21:41

Бял жасмин 

  Poesía » Odas y poemas
1015 0 0


 

              Бял жасмин

 

Бял жасмин, ти ме опияняваш

с твойте цветове и аромат...

Сякаш съм в градината на рая,

не ми се връща в този свят...

И славей в клоните ти пее с чуден глас...

Вятър тихичко люлее клонките

жасмин и рони цвят...

И тъй, унесена от вятъра

и аромата на жасмин,

мелодия славеева в душата ми звучи...

Бял жасмин аз ще закича

в черните коси

и цветовете бели ще блестят в къдрите

като сребърни звезди...


21.05.2007

 

© Елена Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??