28 mar 2008, 15:09

Бяла лястовица чакам 

  Poesía
541 0 2
Бяла лястовица чакам -
вия гнездо.
И пролет след пролет
изпращам с едно -
бяла лястовица
да свие
под моята стряха
гнездо.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??