Mar 28, 2008, 3:09 PM

Бяла лястовица чакам 

  Poetry
543 0 2
Бяла лястовица чакам -
вия гнездо.
И пролет след пролет
изпращам с едно -
бяла лястовица
да свие
под моята стряха
гнездо.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??